Sista dagen på något gammalt innebär första dagen på något nytt?

(null)
Idag arbetade jag sista dagen på banken som jag (redan) har arbetat på i cirka 2,5 år. Det är såklart med blandade känslor som jag lämnar både arbetsplats och kollegor bakom mig och beger mig av mot nya utmaningar. Alla härliga kollegor kommer man ju såklart sakna och gemenskapen som vi alla hade där är något som jag kommer bära med mig länge.

På bilden nedan ser ni de fina presentenrna som jag fick av mina underbara (nu före detta) kollegor. Tack så mycket till er - jag kommer hålla hårt i de här minnena från er!
 
(null)
 
Nu väntar fem "lediga" dagar på mig innan jag ska börja på min nya arbetsplats på torsdag nästa vecka och jag tänkte utnyttja den här tiden till att skriva så mycket som det bara går! Det ska bli spännande att se hur det är att jobba i princip heltid med skrivandet även om det bara blir tre dagar som jag kommer att kunna göra det vilket innebär att jag såklart inte kan göra någon fullvärdig utvärdering av det.
 
Mitt mål är att bli klar med första utkastet på novellen till tävlingen under de här dagarna samt hinna med minst 16 punkter på min redigeringslista för mitt bokmanus utöver läsning och bloggandet här. Målen är mest satta för att sporra mig så om jag skulle råka trilla in på något annat under de här dagarna eller om något skulle visa sig ta längre tid än jag först trott så är det inte hela världen - det viktiga är att jag skriver! 
 
Gilla gärna det här inlägget om du tyckte om det!