Jag har skaffat en bokblogg!

 

Äntligen har jag tagit beslutet att skaffa en blogg om böcker och skrivande. Jag har funderat på det länge, i flera månader faktiskt, men inte riktigt kommit till skott. Kanske är det för att jag inte vetat vad jag skulle heta här på bloggen eller också är det för att jag har funderat på om det kommer att sno för mycket tid från mitt bokskrivande.

Men jag älskar ju bokbloggar och kanske kan jag med den här bloggen öppna upp andras ögon för det skrivna ordet. Kanske kan jag genom mitt bloggande lära andra det vackra i att kunna fly verkligheten för en stund eller åtminstone visa dem att man kan besöka en annan plats medan man fortfarande ligger kvar i sin trygga säng. Kanske kan jag också till och med få några av er som redan älskar böcker att ta steget att själva börja skriva med hjälp av mina tips här vilket jag vet att så många vill men som så många samtidigt inte blir färdiga till. Det är mina mål med den här bloggen. Åtminstone några av dem.

Vidare önskar jag att jag kan väcka nyfikenhet för genren fantasy som ju faktiskt är helt underbar och såklart vill jag även låta er få följa med mig på min resa genom skrivandet. Kanske kan jag på så sätt ge er en inblick i hur det faktiskt är att skriva och hur jag gör för att ta mig förbi alla hinder. Jag hoppas det låter intressant och självklart vill jag också säga...

VÄLKOMNA!

 
 

#1 - Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!

Svar: Tack!
Isabella Lundberg

#2 - Laila

Lycka till, jag kommer att följa noga :)

#3 - Laila

Lycka till, jag kommer att följa noga :)

Svar: ❤️❤️
Isabella Lundberg